HelgeLAN HearthStone Turnering!

HelgeLAN HearthStone Turnering!

HelgeLAN inviterer deg til å ta del i kampen om å bli Helgelands beste HearthStone spiller og være med på å kjempe om premieverdier for 10.000,-!

De 2 første dagene av HelgeLAN så kommer GamersLeague.no til å hente inn 2 av Norges og Europas aller beste HearthStone spillere for å veilede våre deltakere. De som er med i turneringen vil kunne få gode råd om alt fra hvordan man bygger kortstokk til taktiske avgjørelser. Under selve turneringen kommer disse 2 spillerne til å kommentere kampene live på GamersLeague.no sin twitch kanal.

Det vil være plass til 32 spillere i turneringen og det vil være førstemann til mølla. Påmeldingen skjer via facebook/epost og for å melde deg på må du ha kjøpt billett til HelgeLAN. Når du har kjøpt billett skriver du en kommentar til vårt HearthStone arrangement med plassnummer og din bnet tag. Har du ikke facebook kan du sende denne samme informasjonen på epost til: Zarotan@gamersleague.no

 

Alle premier som lanseres i forbindelse med årets HelgeLAN er satt med forbehold av 150 solgte plasser. Skulle vi derimot toppe det salget vil også premiene øke i omfang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *